Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2019-6-6

25 de ani de la primul salon de minerale, fosile şi geme

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Ştiinţele Naturii, în parteneriat cu S.C. ICPE Bistriţa S.A., vă invită la aniversarea a 25 de ani de la primul Salon de minerale, fosile şi geme. Expoziţia cu vânzare va avea loc în incinta Muzeului Bistriţa în perioada 7-9 iunie 2019, între orele 10ºº - 20ºº.

Alături de colecțiile de minerale, pietre semiprețioase și ornamentale, vor fi expuse eşantioane de “flori de mină” și minerale brute din România și din străinătate, fosile din diverse ere geologice, lemn fosilizat.

Va fi etalată o gamă variată de obiecte de podoabă: medalioane, brăţări, pandantive, coliere, cercei, inele, broșe, semne de carte etc., realizate din peste 60 de tipuri de minerale, provenite de pe aproape toate continentele.

La salon vor fi prezenți colecţionari şi comercianţi de minerale, fosile, geme și roci din Baia Mare, Satu Mare, Timişoara, Târgu-Mureș, Bistriţa, Sângeorz-Băi.

Manifestarea de tradiție a muzeului bistrițean cuprinde, ca și componentă științifică și conferinţa cu titlul ,,Șase ani geolog în Chile’’, susținută de geologul Oscar Edelstein din Baia-Mare, la care bistrițenii sunt invitați să participe vineri, 7 iunie, ora 14ºº.

Coordonator de proiect: Cercetător Ştiinţific Dr. Ing. Marius HorgaVă așteptăm cu drag!Manager,

Alexandru Gavrilaș