Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-9-17

Bistrița ONG Fest. Târgul ONG-urilor bistrițene

Asociația “Armonia” Bistrița, organizează în zilele de 21 – 22 septembrie 2018 “Bistrița - ONG Fest. Târgul ONG-urilor bistrițene”, ediția a II-a, valorificând pentru activitatea expozițională spațiul oferit de porticurile Ansamblului “Sugălete”, respectiv faleza râului Bistrița (în a doua zi a evenimentului).

Sunt invitate să participe asociații, fundații, grupuri civice neînregistrate, cu sediul în județul Bistrița – Năsăud și în regiunile învecinate, organizații autonome. Un proiect independent care provoacă şi testează ideile comunităţii, un prilej de consolidare a unei comunităţi formată din oameni liberi, responsabili şi fericiţi.

Programul activităților:

21 septembrie 2018:

sub porticurile Ansamblului Sugălete:

-12.00 – 14.00 Organizarea spaţiului de expunere şi a dotărilor aferente;

-14.00 – 17.00 Desfășurarea activităților expoziționale “Bistrița - ONG Fest”, ediția a II-a: activități informative la standul propriu, prezentarea proiectelor proprii fiecărei organizații participante, recrutare de voluntari, dezbateri, ateliere pe diverse teme de interes pentru sectorul neguvernamental și pentru vizitatori;

Biserica Evanghelică:

-17.00 – 19.00 Organizarea unui forum de discuții al reprezentanților ONG-urilor participante și al invitaților, urmat de un moment muzical.

22 septembrie 2018, ora 12.00 - 15.00:

pe faleza râului Bistrița (între Podul Jelnei și Podul Budacului, sub Pădurea Codrișor)

-„Discover the river”, activități și dezbateri privind nevoile de amenajare a cursului râului, în cadrul Zilei Internaționale fără autoturism

-„Picnicul de pe vale” (locația: Terasa "Vama Veche")– o masă a bunei vecinățăți între bistrițenii care locuiesc de-a lungul cursului râului Bistrița.

Nu se percepe taxă de participare la expoziție, fiecare organizație își va suporta cheltuielile de participare și realizarea standului propriu/formei de expunere în spațiul convenit în prealabil cu organizatorii. Organizațiile partenere vor conveni asupra modului de acoperire a cheltuielilor minimale de organizare.

Aspecte organizatorice, programul activităților, obligațiile participanților și detalii tehnice:

Fiecare organizație participantă își va realiza standul propriu/forma de expunere în spațiul convenit în prealabil cu organizatorii și de asemenea își va asigura paza spațiului pentru expunere, precum și a dotărilor aferente acestuia pe toată durata evenimentului .

Expozanții și reprezentanții acestora:

- Vor asigura respectul pentru diversitate, pentru valorile democratice şi drepturile omului,

- Nu se vor angaja în nicio activitate de comercializare a produselor, de promovare a partidelor politice sau propagandă politică, religioasă sau alte acțiuni care pot să degenereze în atitudini și manifestări disciminatorii,

- Nu vor deteriora şi/sau cauza stricăciuni spaţiului expozițional, orice activitate care va duce la deteriorarea parţială/totală a spaţiului şi dotărilor aferente va induce expozanților răspunderea integrală pentru faptele lor şi plata unor despăgubiri în funcţie de paguba produsă

În caz contrar, organizatorii își rezervă dreptul de a solicita măsuri de remediere a unor eventuale situaţii de acest gen, inclusiv prin invitarea expozantului și/sau a reprezentanților acestuia de a părăsi spaţiul destinat evenimentului.

Detaliile tehnice și programul manifestării va fi definitivat de comun acord cu participanții.

Data limită de înscriere: marți 18 septembrie 2018, ora 16.00

Informații suplimentare: telefon 0745 375134, E- mail: armonia.bistrita@yahoo.com

Înscrieri on-line https://goo.gl/forms/pliOkADzTiscyBXT2