Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2019-11-15

Cu entuziasm spre zile de weekend


Weekend-ul e aici! Să îl întâmpinăm cu bucurie și să profităm de toate evenimentele din oraș!Concert Cameral Extraordinar la Sinagogă

Trio Artillan

ALTFEL - A Night To Remember


Hello awesome People of Brikada! We got a cool surprise for y'all! He hasn't been around in a while and we missed him as we're sure you have as well.

We bring you, straight from Cluj, our friend, the one and only DJ ALTFEL!

We invite you to our living room to get your dance on or just kick back while sipping on our new Potions , enjoying the best Hookah experience around 🌬 and getting warm with the tastiest MULLED WINE in town

FREE SHOTS for the Early Birds

20 lei HOOKAHS for every 3 DRINKS

FREE ENTRANCE

Get here early cause the seats are limited!
Latino Party la Taverna Dogarilor


Pe 15 noiembrie începând cu ora 20.00, Taverna Dogarilor și Social Media Care te invită la o seară Latino magnifică alături de Dj Tony. Vino să dansezi pe ritmuri de Salsa, Bachata și Kizomba! De restul ne ocupăm noi!


P.S. Nu uita de rezervări!

Vineri, 15 noiembrie, ora 20.00.

Suport artistic: 10 lei/pers.

Info și rezervări: 0363 401 273; 0744 930 183

Taverna Dogarilor, Str. Alexandru Odobescu, Nr.7.
Bistrița: SHIFT - Live Concert


Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu ora 20:00 Sprint Music, Erick's Agency și Soho Music Hall #BISTRIȚA te invită la un super concert live cu SHIFT !!!

Bilete online pe: https://www.iabilet.ro/bilete-shift-live-48157/

După concert petrecem până dimineața alături de prietenul nostru Dj Can Uric !!!

Hai și tu la concert!

Rezervări & Informatii: 0741.434.100

Bilet în avans 20 lei | La intrare 25 lei

Biletele se gasesc atat online cat si la Soho Music Hall.

Cupa Toamnei. Initiere si selectie pentru practicarea orientarii


C.S.Nord.Team Orientare Bistrita,va invită sâmbătă 16.11.2019,începand cu orele 10,în Pădurea Schullerwald,unde va avea loc Festivalul Orientării Bistrițene-Cupa Toamnei,editia II.Cu aceasta ocazie se va desfașura un concurs de inițiere,și selecție,pentru categoriile de copii,9/14 an,,pentru a practica acest sport organizatConcursul se organizează pentru toate categoriile de vârstă și sex.respectiv;

FM 5-9 cu INs,FM 10-14,FM.15-20,FM21-35,FM 36-45,FM 46-55 si FM 56+.

Traseele nu vor depasi 2,5 km ,cu exceptia celor din categoria M21.Detalii despre trasee vom comunica pe pagina evenimentului.Primilor trei clasati din fiecare categorie li se vor acorda cupe ,cadouri surpriza si diplome.

Taxa de participare de 7 lei pentru cei pana la 20 ani iar de la categoria de 21 ani 15 lei,bani necesari pentru logistica .fructe suc,premii.Inscrierile dvs le asteptam la tlf. 0742022823 Nicu Gheorghe si email nicu_unirea@yahoo.com.

Partciparea se face pe proprie raspundere.

Asteptam cu drag pe toti bistritenii iubitori de mișcare în natură.în parcurgerea unui traseu, și deprinderea cu tainele acestui sport minunat.

Despre purtatul bebelușilor! Ia-mă cu tine!


Invitam mamele cu copii mici (0-2 ani) si gravidele sa cunoasca si sa testeze sistemele de purtare sanatoasa a copilului. Si, bineinteles sa socializeze :)

Va punem la dispozitie pentru testare sisteme de purtare ergonomice(sling, wrap, marsupi), iar daca aveti intrebari sau vreti sa aflati daca bebelusul sta bine in sistem sau ce sistem vi se potriveste, alaturi de noi va fi Anca Valeria Catuna, consilier Babywearing si fondator a marcii "Ia-ma cu tine".

Evenimentul se va desfasura sambata, 16 noiembrie de la ora 14.00 pana la ora 16.00 pe scena spatiului de joaca Jungla Park. Mamicile care vin cu copiii, copiii au gratuitate in spatiul de joaca.

Va asteptam cu drag in numar cat mai mare!


Retro Party @ Old Is Gold


It's time to go back to the good oldies music. !

Sambata 16 noiembrie Retro Party la Soho Music Hall. A venit din nou momentul in care sa dansam pana dimineata pe muzica veche a anilor 80' - 90 '.
Live Music ~𝗦𝗮𝗺𝗯𝗮𝘁𝗮 16 𝗡o𝐢𝗲𝗺𝗯𝗿𝐢𝗲~Acustring's Band


𝗦𝗮𝗺𝗯𝗮𝘁𝗮, 16 𝗡o𝐢𝗲𝗺𝗯𝗿𝐢𝗲 la VIVI'S vă așteptăm la încă o seară live alături de 𝗔𝗖𝗨𝗦𝗧𝗥𝐈𝗡𝗚'𝗦 𝗕𝗔𝗡𝗗. Hai să ne bucurăm de muzică împreună.

Info & Rezervări: 0724243931.

Va asteptam cu drag!
Filmele săptămânii