Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-7-27

Deschiși pentru public: un arhitect și un jurist al Ordinului Arhitecților Transilvania vor avea program cu publicul până la finalul lunii iulie, apoi, din nou, din SEPTEMBRIE

Fiindca este vară (oarecum) și pentru că luna august (#decatatat), și toata lumea merge la Untold, sau fuge în vacanță de Untold, vă anunț că și arhitecții și juriștii care dau în acest moment consultații zilnice la sediul Filialei Transilvania a Ordinului Arhitectilor din Romania (OART) și în locațiile din Bistrița și Salaj o să ia o mică pauză. Seria de consultări continuă până la finalul lunii acesteia (iulie), după urmatorul program: de luni până joi, între orele 16.00-17.00. Luna august este dedicată concediilor, însă din septembrie se revine la același program.

Deschiderea către comunitate anunțată de noul președinte al Filialei Transilvania a Ordinului Arhitecţilor din România, doamna arh. Daniela Maier a continuat pe tot parcursul acestor luni de vară, prin implementarea programului cu publicul anunțat în momentul preluării mandatului.

Astfel, din mai până acum, la sediul OART (Cluj-Napoca, str. Eroilor nr. 22, ap. 10), dar și în punctele de întâlnire stabilte pentru județele Bistrița și Sălaj, câte un jurist și un arhitect al filialei au stat la dispoziția publicului o oră pe zi. Seria de consultări continuă până la finalul lunii acesteia (iulie), după următorul program: de luni până joi, între orele 16.00-17.00. Luna august este dedicată concediilor, însă din septembrie se revine la același program.

Pentru o mai bună comunicare din toate punctele de vedere, orice persoană interesată de activitatea OART și a arhitecților în general, sau chiar un beneficiar interesat de un sfat din partea unui arhitect, poate sta de vorbă, aproape ZILNIC (de luni până joi), cu un membru al Consiliului Teritorial și cu un jurist. Aceeași regulă se va aplica și pentru județele Bistrița și Sălaj, unde vor exista puncte de întâlnire cu acești consilieri OART”, a precizat arh. Daniela Maier, președintele OART.

Calitate, constanță, comunicare, relaționare. Acestea sunt cuvintele de ordine pentru obiectivele propuse pentru următorii patru ani de noul președinte al Filialei Transilvania a Ordinului Arhitecţilor din România.