Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-6-28

Descoperă savoarea Pansab

Un mic orășel din Ardeal și o familie dedicată tradiției.

Sunt reperele care conturează o poveste despre statornicie și armonie, o poveste despre plămădirea pâinii cu răbdare și iscusință, despre savoarea ei îmbietoare, care adună familia în jurul mesei.

Este povestea brutăriei Pansab, ale cărei produse au ajuns de curând și la Bistrița, în locația de pe Bulevardul Decebal, nr 40.

Chiar dacă e dotată cu tehnologie modernă, la standarde înalte pentru a face față vremurilor prezente, tradiţia este cea care dă tonul Pansab.

La Pansab găsești sortimente de pâine pentru toți membrii familiei. Pâinea Soarelui preparată cu semințe de floarea soarelui și in, dar și cu fulgi de grâu, pâine bavareză, pâine tihnită, pâine cu cartofi sau cu ceapă, pâine graham, neagră, cu secară sau pâine multicereale.


Dorința noastră este ca pe zi ce trece să ne cultivăm talentul și să satisfacem cele mai exigente gusturi. Produsele de panificație sunt marea noastră slăbiciune și tocmai de aceea suntem încântați să descoperim noi rețete și să ne lărgim gama de producție pentru a răspunde celor mai diverse pofte. În fiecare zi plămădim cu grijă fiecare pâine și punem suflet în ceea ce facem. Astfel, ne asigurăm că în casele clienților noștri ajung produse cu un gust desăvârșit. Vei fi cucerit de rezultatul muncii noastre, de pâinea aromată şi hrănitoare pe care ți-o oferim.

Pe lângă produsele de panificație, Pansab îți oferă prăjituri și torturi pentru botezuri, aniversări și nunți.

Vrem să fim alături de tine în cele mai importante momente ale vieții. Maeștrii noștri cofetari te ajută să trăiești în fiecare zi o experiență umitoare în domeniul cofetăriei. Cu multă pricepere, aceștia realizează pentru dumneavoastră combinații perfecte din cele mai bune ingrediente. Bucură-te de o binemeritată pauză în timp ce savurezi o prăjitură la bucată, îndulcește-te alături de familie cu ajutorul prăjiturilor de casă sau petrece câteva clipe de neuitat alături de prieteni în timp ce vă delectați cu prăjituri mousse. Tot noi te ajutăm să-ți răsfeți invitații cu cele mai inedite prăjituri și torturi pentru botez uri, aniversări și nunți.

Pansab
Bld Decebal nr 40 Bistrita
0744 345 529
contact@pansab.ro
www.pansab.ro
Pansab