Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-8-10

Ia bilet la weekend!

Un weekend estival în plină sărbătoare! Avem parte de zile de festival și de experiențe inedite care trebuie trăite la intensitate maximă. În aceste zile, Bistrița sărbătorește muzica de calitate, fenomene astronomice speciale, sportul de performanță și sportul făcut din pasiune.

Atmosfera unui adevărat festival de rock o poți simți în Wonderland, în aceste zile la WayTooFar Rock Festival. Poți experimenta zborul cu balonul cu aer cald, poți trăi experiența unui festival de ciclism la Colibița, poți fi parte din galeria echipei de handbal feminin sau poți admira spectacolul astronomic oferit de stele căzătoare.

Dacă în acest weekend ești în Bistrița, te poți considera un norocos!

WTF - Way Too Far Rock Festival 2018

Un eveniment care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Open Doors: vineri, sâmbătă și duminică de la ora 16.00

Accesul se face pe bază de bilet: abonament pe trei zile la prețul de 90 de lei sau bilet pentru o zi, la prețul de 50 de lei. Prețul abonamentelor include acces general pe tot parcursul festivalului și camping. Copiii cu vârste de până la 10 ani au acces gratuit.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro, ambilet.ro și în Bistrița la Pub Corso Cafe, Copacul de Cafea, Brikada, Plan B și Casa Ema.

Program concerte:

Vineri 10 august - Iarba Fiarelor, TREES Orchestra, Grimus, 7 Pași, Altar, Celelalte Cuvinte

Sâmbătă 11 august - The EMP, The Mono Jacks, Coma, Robin and the Backstabbers, Punkarta, Taxi

Duminică 12 august - Riot Monk, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie, Ethernus


Zbor cu balonul la Bistrița / Wonderland

Zbor cu balonul cu aer cald (ancorat) în Wonderland (Bistrita, Cartier Unirea, lângă Aerodrom)

Zbor captiv (ancorat) – urcare și coborâre ancorată, aprox. 5 minute – 40 lei / pers. 

Program:

Vineri 10 august, între orele 18:00- 21:00 

Sambata 11 august, intre orele 7:30 – 9:30 (maximum 10:00) 

Sambata 11 august, intre orele 18:00 – 21:00 

Duminica 12 august, intre orele 7:30 – 9:30 (maximum 10:00) 

Duminica 12 august, intre orele 18:00 – 21:00 

Programul poate fi decalat în funcție de condițiile meteo.  Informatii si rezervari pe e-mail: waytoofarrockfestival@gmail.com

Capacitatea maximă a balonului: 250 kg. Rezervările se fac pentru grupuri de 3-4 persoane (în funcție de capacitatea maximă precizată mai sus)

LOCURI LIMITATE!

Colibița Bike Fest 2018

Colibița Bike Fest este un festival de ciclism care are loc în fiecare an în județul Bistrița-Năsăud, în apropierea lacului Colibița, în fosta colonie.

Cazare: gratuit în zona de camping. Pentru cei care vor să stea la cameră, există numeroase cabane și pensiuni pe lângă lacul Colibița.

Pe durata celor 3 zile vor fi organizate concursuri la următoarele discipline: Dirt Jump / Street Style/ Trial/ XC Maraton/ Dual

Evenimentul este organizat de către The Kollective, în parteneriat cu Primăria Bistrița Bârgăului si Shotgun.

Deschiderea sezonului competițional Handbal Feminin

CS Gloria – CSM Roman

Astăzi, 10 august, de la ora 17.30, echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 vine în faţa suporterilor !

Reprezentanții Clubului Sportiv Gloria 2018 te invită la primul meci din noul sezon competițional 2018-2019.

”Abia aşteptăm să ne vedem şi să vă prezentăm jucătoarele şi staff-ul cu care vom aborda sezonul competiţional 2018-2019. De la ora 17.30 vom juca un meci în compania echipei CSM Roman.

V-am pregătit şi un concert Talisman !”

ÎMBRACĂ TRICOUL GLORIEI 2018 ŞI VINO LA SALĂ !

Star Party Perseide 2018

Duminica, 12 August, ora 20.00, Star Party la Aerodromul din Unirea

Ca o tradiție deja în Bistrița, la mijlocul lunii august ne strângem cu prietenii și familia și facem împreună o seară dedicată dorințelor noastre și contemplării cerului. Astfel, vă invităm cu mic, cu mare duminică pe inserate pe Aerodromul din Unirea cu o pătură și multă curiozitate. Pentru că, numărând cele mai așteptate stele căzătoare ale anului, vom avea destule de văzut!

Prin telescoape astronomice vom putea observa mai de aproape cele 4 planete rar vizibile simultan pe cer: Marte, Venus, Saturn și Jupiter. Cu un laser astronomic vă vom face o introducere în orientarea pe cer și a constelațiilor zodiacale vizibile pe timpul verii. 

Dj-ul nostru va face o atmosfera muzicală folk-goldies pe tot parcursul serii iar cei mai "rezistenți" vor depana povești la lumina focului de tabără până dimineață. 

Recomandat pentru copii. Intrare libera.