Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-6-8

Idei pentru un weekend reușit

Indiferent de stilul de muzică preferat, în acest weekend ai șansa de a petrece alături de gașca de prieteni, pe terase, localuri sau chiar pe pietonalul Liviu Rebreanu!

Bună ziua, Bistrița te conectează la weekend, la petrecerile, concertele, spectacolele și evenimentele din orașul nostru!


Karaoke with Band

Vineri, 8 Iunie, începând cu orele 21, cei de la The Boulevard sunt pregătiți să cânte din nou alături de tine. E rândul tău să urci pe scena noastră și să demonstrezi ce poți! 

Pub Corso Cafe este locul în care să te faci auzit! Trupa The Boulevard te invită să iți demonstrezi talentul în materie de muzică! Scena noastră este locul în care poți demonstra că poți să cânti alături de o trupă!

Info & Rezervari: 0753 074 959 / 0263 701 764

Brikada Weekend Parties

Vineri și sâmbătă, Brikada a pregătit super petreceri cu super invitați.

Vineri, 8 iunie, ora 22.00 - Live Set: George

Sâmbătă, 9 iunie 2018, ora 21.00 - Guest Shift with Andrei Sorin


SALSA Cocktails Party by JDS

Sambata 9 iunie, incepand cu ora 19:00, lasam deoparte formalitatile, ne imbracam cu buna dispozitie si ne bucuram de noul gust cu savoare de SALSA!

Reteta unei seri memorabile de vara "suna" cam asa: se alege Terasa Hotel Metropolis, o oază de verdeata pe malul Raului Bistrita, se adauga gasca JOY - cei mai talentati dansatori din oras alaturi de Geovanni Rangel, se amesteca bine dupa gust, o masura de #SALSA, un strop de #KIZOMBA & CHA CHA, #BACHATA cat cuprinde, se asezoneaza cu cocktail-uri special pregatite cu dedicare si suflet de Dorin SIMO, se lasa la foc mic si se serveste la ceas de seara o petrecere in aer liber de poveste!


Bike & Photo Camp - Pasul Tihuța 2018

mtbBN și CarpathianDreams te invită să descoperi drumurile de culme ale Munţilor Bârgăului în decorul specific începutului de vară, cu verde intens, flori de câmp și peisaje de poveste. Vom fotografia apusul peste Transilvania şi răsăritul peste Bucovina, iar peste zi vom pedala într-una dintre cele mai pitoreşti și, totodată, mai puțin umblatezone din ţară, pe lângă gospodării risipite şi prin cătune arhaice uitate de lume, prin păduri sălbatice și prin poieni întinse pe culmi domoale, străjuite de masive cupole vulcanice şi mărginite în depărtări de crestele semeţe ale munţilor Rodnei şi Călimani.

Locaţia: Piatra Fântânele (Pasul Tihuţa) Data: 8-10 iunie 2018

Mai multe detalii pe www.mtbBN.ro

Spectacol-mesaj

9 iunie 2018