Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-7-13

În tonul cu weekendul


Petreceri în tonul verii, concerte, sport, filme și acțiuni de implicare civică în acest weekend în Bistrița. Bucură-te de acest weekend, alături de cei dragi și lasă-te cucerit de atmosfera acestor zile.


Summer party

Echipa POV21 vă propune sâmbătă seara un super party cu muzică live și karaoke, fix la miezul verii! Astfel, ne vedem începând cu ora 17 în Schullerwald, unde interpreții invitați ne vor încânta atât cu muzică de petrecere originală, cât și cu coveruri celebre. De asemenea, vom avea parte și de muzică electronică, DJ Alin fiind cel ce va întreține distracția la cote maxime. Vom încheia pe atmosferă de rap și vă vom preda microfoanele vouă, la karaoke și dans în aer liber. 

Cheers All Stars ne vor încânta cu dansurile lor acrobatice, iar Andrei Tarniță si Andrada Luca ne vor face o demonstrație de dansuri de societate. Pentru cei mai mici am invitat două tinere artiste ce vor face picturi pe față. 

Nu se pot cumpăra băuturi la locație. Intrare liberă!

Denim SALSA Party by JDS

Vineri 13 e o zi norocoasa pentru ca o vom petrece in pasi de dans!

Incalta-te cu cei mai comozi tenisi, imbraca-te cei mai frumosi blugi din garderoba ta si vino sa petreci o seara perfecta de vineri pe ritmuri de salsa, bachata & kizomba, alături de gașca JOY, cei mai talentati dansatori din oras!

Diana PORCA & Dan BUZAN - LIVE

Concertul se va tine in aer liber pe terasa de la Viena Bistro Cafe, sâmbăta 14 iulie, de la ora 19.00.

Filmele de weekend

În acest weekend avem parte de fFilme pentru toate gusturile la Cinema Dacia, de la animație, comedie pana la acțiune sau aventură.

În filmul de animaţie al Sony Pictures, Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos.

Bazată pe fapte reale, comedia „TAG: Dă-o mai departe” este încă o dovadă a nebuniilor pe care le pot face unii oameni pentru a rămâne în fruntea clasamentului.


Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary -Skyscraper Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori.

În Universul Cinematografic Marvel apare un nou capitol: „Ant-Man and The Wasp”, care îi are în rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibilă de a se micşora.


Alerg pentru Spitalul Copiilor

Alerg pentru Spitalul Copiilor este un eveniment caritabil care este organizat lunar în orașul nostru și care constă dintr-o alergare simbolică și o donație minimă de 1 leu pentru construirea unui Spital pentru copilașii bolnavi de cancer! 

Acest proiect a luat naștere dintr-o mână de oameni inimoși din București cărora dorim să le dăm și noi o mână de ajutor! 

Pentru mai multe detalii vă aștept sâmbătă, în data de 14 iulie, la ora 10, în Parcul Mare, dar puteți să accesați și pagina Asociației noastre: www.1leu.org


Fit Impact

Știm că esti activ si iti place miscarea, de aceea te invitam sa participi duminica, 15.07.2018, la o noua tura de bicicleta alaturi de Fit Impact!

Traseul va fi: Bistrita-Jelna-Dumitrita-Budacu de Sus-(Piatra Corbului)-(Cabana Dealu Negru)-Cusma-Dorolea-Unirea-Bistrita. Aproximativ 56 de km.

Ora de intalnire: 09:30 Ora de plecare: 10:00 Loc de intalnire: parcare Lidl (parc)

Rugam participantii sa aiba casca de protectie, camere de bicicleta de schimb, manusi, set pt repararea camerelor, haina de ploaie, mancare si apa.

In timpul turei vom face popasuri de regrupare si de realimentare cu apa si mancare, dupa caz.

Echipa Fit Impact invita iubitorii de miscare, natura si aer curat sa participe!