Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2019-2-15

Iubim....zilele de weekend!


O altă săptămână se înclină în fața noastră și rămâne în urmă. Iar noi aruncăm o ultimă privire asupra activităților din această săptămână, facem un sumar a ceea ce a fost bine și ce poate fi îmbunătățit și intrăm în starea de weekend. Se pare că acest sfârșit de săptămână și evenimentele din Bistrița sunt monopolizate de simbolurile iubirii. Să primim, așadar, și să dăruim iubire celor dragi din viața noastră și nu numai.


Stand-Up Comedy PE BUNE

Te aşteptăm la un super show Stand-Up Comedy PE BUNE cu: NATANTICU din emisiunea Pe bune de la ProTV, VARZĂ de la Taxi Driver și ZOB

Centrul Cultural Dacia, BISTRIȚA

Vineri, 15 februarie 2019, ora 18:00

Info & rezervări 0741.512.632

Preț bilet: 35 Lei, la balcon: 25 Lei

Biletele se găsesc la caseria Centrului Cultural Dacia BISTRIȚASeară LIVE Virgil&Friends - 15 februarie

În luna dragostei venim cu multe surprize la Taverna Dogarilor, așa cum am promis! Pentru vineri, 15 februarie, de la ora 20.00 am pregătit pentru voi o nouă seară LIVE, de data aceasta cu Virgil&Friends (Bâca Ioan și Țimbolmaș Vasile). Vă așteptăm cu drag!

Vineri, 15 februarie, ora 20:00, la Taverna Dogarilor

Suport artistic: 15 lei / persoană

Rezervări la 0363 401 273KYJUAN - PROGRESSIVE SESSIONS

What up #Bistrita

The weekend is almost upon us and to properly finish off the work week, we are proud to be hosting our good friend and Groove Shaman:

KYJUAN

https://m.soundcloud.com/butean-adrian

While mr. Kyjuan takes care of the dancefloor we'll provide you with our unmistakable #SignatureCocktails and the best vibe around!

We're gonna be kickin' it off at 20:00, ready with some FREE SHOTS to get you warmed up so make sure you get here early!

See you at the counter!Karaoke cu trupa The Boulevard

Vineri, 15 februarie, incepand cu orele 22, cei de la The Boulevard sunt pregatiti sa cante din nou alaturi de tine. E randul tau sa urci pe scena noastra si sa demonstrezi ce poti!

Pub Corso Cafe este locul in care sa te faci auzit! Trupa The Boulevard te invita sa iti demonstrezi talentul in materie de muzica! Scena noastra este locul in care poti demonstra ca poti sa canti alaturi de o trupa!

Info & Rezervari:

0753 074 959Curs Gândire Creativă

Clever Children Bistrița

Piața Unirii, nr 3, etaj 1, birou 2, Bistrița

Cursul este adresat copiilor cu vârste între 7– 9 ani (grupa KIDS) și 10 – 13 ani (grupa TEENS) și are drept scop să îi învețe pe copii să gândească flexibil într-o lume care gândește predominant în tipare limitative!

CUM SE VA DESFĂȘURA CURSUL?

Gândirea este educabilă! Cursul este practic și foarte antrenant, iar exercițiile individuale și de grup îi vor poziționa pe copii în situații reale cu care se întâlnesc zi de zi la școală sau în cadrul familial pentru a găsi rezolvări variate și uimitoare.

La finalul celor patru lecții, copiii vor ști cum să gândească creativ pentru a găsi soluții ingenioase, chiar inovatoare pentru situații cu care se întâlnesc.

Cursul se bazează pe un principiu simplu: copiii cărora li se oferă mai multe posibilități în rezolvarea problemelor sunt mult mai creativi decât cei cărora li se impun soluții.

Detalii despre cursuri și modalitatea de înscriere la:

http://www.cursuricopii.ro/bistrita.html

mail: bistrita@cleverchildren.ro

Telefon: 0748 11 55 72

#InscrieCopilul #CleverChildrenBistritaSâmbătă activă în sală!

Sâmbătă, 2. februarie, ora 10.00 la Fit Impact

Str Sergent Major Octavian Popa, nr 11 A


Practicarea unui sport nu este privilegiul unei categorii aparte de oameni inzestrati, care au calitati fizice deosebite. Este pentru toata lumea.

Acesta nu se face pe sezoane. Se face toata viata, indiferent de sezon.

Bistriteni dornici de miscare....ne vedem sambata la o alta ora de sport in sala!Concert Fără Zahăr SemiAcustic Live la Sinagogă

Râdem, glumim, da' nu părăsim incinta.

Un concert de râsu-plânsu.

Folk de Dorohoi!

O samă de glume puse pe muzică de

Bobi Dumitraș - voce, chitară

și

Bobo Burlăcianu - voce mai bună, chitară mai scumpă

Preț bilet 25 lei. Informații suplimentare și rezervări la 0744 474 252.Divizia Beta @Brikada

Alright Brikade, let's get down 'n' dirty!

This Saturday is gonna be off the Transylvanian hook, son! We're gonna take a stroll through the proverbial hood, down old school lane, gettin' down like #Bistrita was INSANE... and we got the perfect peeps to take you on this badass tour:

Zellu himself with his project, Divizia Beta - whether you're talkin' about an experimental glitch sound or jazz, funk maybe gospel influenced compositions, this crew's got the lyrical chemistry to back it all the way!

Opening for Divizia Beta is Di Zi - repping #Bistrita, an up and comer who's working on his first album, "Inspirația"

Drop by and let's show local support to these awesome artists!

The Brikada Crew is excited to provide you with the best vibe in town while you bathe in the smoothest sound and sip on the most exquisite cocktail menu around!

only at BRIKADAValentine's PARTY

Sambata 16 .02.19 Valentine's day Party

Vino cu gasca ta si petrece la Eight pub

Atmosfera va fi intretinuta de #DJ #Muzica_Buna

#Lume_Faina

Comanda 2 Kamikaze si al Treilea e GRATIS

2+1 GratisCONCERT MIRCEA RUSU

Erin’s Pub

Sâmbătă, 16 februarie

Suport artist ...25 lei

Pt.rezervari sunati la 0752 304 818.Valentine's Day SALSA Party by JDS

Iubirea e ca si vantul, nu se vede dar se simte si ar trebui sarbatorita in fiecare zi, nu doar o data pe an!

Si cum noi nu ratam nici o sansa de a dansa, pe 17 februarie sarbatorim iubirea in pasi de #salsa, #bachata si #kizomba in Jazz4friends incepand cu ora 19:00!


Filmele weekendului