Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-5-31

Jysk, Salad Box, Churreria Julia acum și în Bistrița

Vești bune pentru bistrițeni! Diversitate de produse și preparate inedite!

Căutările pe online pentru articole de casă și decorațiuni sau plimbările până la Cluj pentru o delicioasă salată fresh, au luat sfârșit. Începând de astăzi, bistrițenii se pot bucura de prezența a două branduri mult așteptate în orașul nostru. Jysk și Salad Box s-au inaugurat astăzi și la Bistrița, în noul centrul comercial.

Bistrița Retail Park prinde contur. După deschiderea Carrefour Market, supermarketul binecunoscutului retailer francez și Zoo Center, un pet supermarket și punct farmaceutic veterinar, astăzi a venit momentul deschiderii magazinului Jysk și a standurilor Salad Box și Churreria Julia.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa.

Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

Pentru deschiderea magazinul din Bistrița, reprezentanții Jysk v-au pregătit numeroase oferte atractive.

În zona de food-court, s-au inaugurat standurile Salad Box și Churerria Julia, urmând ca în perioada următoare să ne bucurăm și de preparate cu specific grecesc sau asiatic.


Salad Box s-a născut din dorința de a promova un stil de viață sănătos și de a oferi o alternativă mâncării de tip fast-food. Meniul constă în salate preparate la fața locului din ingrediente proaspete, dar și supe cremă, deserturi sanătoase și delicioase, fresh-uri și limonade. Preparate într-un timp foarte scurt, salatele pot fi consumate fie în food-court, fie în orice alt loc, datorită cutiei foarte practice marca Salad Box.

Reprezentanții Salad Box vă invită să gustați delicioasele preparate.

Churreria Julia, prima churrerie din Bistrita, vă așteaptă cu numeroase preparate specific spaniole cum ar fi faimoasa tortilla din cartofi, tapas-ul cu jamon și brânzeturi sau minunatele delicatese de gogoși spaniole, așa numitul “churros” servit în diverse combinații de sosuri ispititoare.