Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-5-31

Mai e puțin și se întâmplă

Mai e puțin și se întâmplă. Visul Anișoarei e aproape de a se transforma în realitate.

Evenimentul Semimaraton Bichigiu organizat de către Asociația OM pe 9 iunie se conturează extraordinar de frumos și promite să adune în același loc oameni minunați, care luptă pentru un vis împlinit, visul Anișoarei de a avea o casă și șansa de a le oferi copiilor săi o viață frumoasă. O casă în mâna ta. Casa Anișoarei.

Mamă a doi băieți, Darius și Iliuță, Anișoara ne-a impresionat prin forța ei de a se ridica de fiecare dată când a fost îngenuncheată. Și nu au fost puține momentele acestea. Se vede din prima secundă dragostea totală față de cei doi copii și dorința ei aprigă de a le da șanse de reușită. Îi crește singură, îi apără ca o lupoaică. Deși educația a lipsit cu desăvârșire din viața ei de copil, Anișoara știe că Darius și Iliuță trebuie să profite de orice oportunitate care să îi ajute să răzbească. Băieții merg cu regularitate la școală și grădiniță în satul vecin. Uneori, direct de pe câmp, de acolo de unde mama lor trebuie să stea cu animalele.


Mâine este 1 iunie, Ziua Copilului, un bun prilej de a ne găsi motivația pentru a aduce fericire în viețile lui Darius și Iliuță. În mâinile noastre se află șansa lor de a avea un viitor frumos și acces la educație. Și nu e greu deloc. E vorba doar de o zi petrecută în natură, împreună cu oameni frumoși și dornici să dăruiască. O zi de alergare în aer liber, o zi dedicată sănătății din toate punctele de vedere, într-un cadru natural care îți taie respirația. Încă vă mai puteți înscrie la una dintre cele trei probe ale concursului: semimaraton, ștafetă sau crosul copiilor. Taxele de înscriere sunt destinate construcției casei O casă pentru Anișoara și cei doi băieți ai ei în satul Bungard, comuna Lechința, județul Bistrița-Năsăud. Echipa Asociației Om s-a ocupat de fiecare detaliu pentru ca toți cei prezenți să se bucure de această zi din toate punctele de vedere.


Pe 9 iunie, transportul Bistrița-Bichigiu, Năsăud-Bichigiu și retur este oferit gratuit de Ani Tour, iar adresa de contact pentru înscrieri este tudor.isprava@gmail.com.

Florin Mândru Dudu, concurent la Vocea României, a acceptat invitația de fi alături de Anișoara și va susține un concert pentru sufletul tuturor la Semimaraton Bichgiu. De sonorizare și de background-ul muzical se va ocupa Dj Bamfi, omul cu suflet mare care spune prezent la toate acțiunile caritabile la care este invitat.

Tricourile oficiale Semimaraton Bichigiu sunt gata și vor fi oferite tuturor participanților la concurs în kitul de înscriere! În plus, veți găsi tricoul și la tabăra Start/Sosire în ziua concursului, de unde îl veți putea obține în schimbul unei donații. Mai mult decât atât, participanții la toate probele din cadrul Semimaraton Bichigiu vor fi așteptați la finish de către Tibi Ușeriu, care îi va felicita și le va oferi medalii. Acestea sunt realizate manual din lemn alb de mesteacăn, personalizate prin gravură laser și panglică strălucitoare.


O sumedenie de persoane și companii și-au dat mâna pentru reușita Semimaraton Bichigiu: Copacul de Cafea, membrii echipei Datacor Running Team, echipele de handbal feminin ACS Heniu Prundu Bârgăului și CSM Bistrița, OVT Logistics, Megatitan, MG Photography, echipa Cosmo Fizio SRL îi va aștepta pe alergători la linia de sosire și le va oferi servicii de masaj, Scenica, poarta spre arte, reprezentată prin Baba Dora, va coordona atelierele de creație ale copiilor care vor participa în 9 Iunie la evenimentul nostru de la Bichigiu.

Dacă încă nu v-am convins de faptul că participarea la Semimaraton Bichigiu merită tot efortul, vă propunem să accesați evenimentul Facebook al Asociației OM #semimaraton bichigiu sau website-ul www.asociatiaom.ro, unde găsiți toate informațiile și imaginile de care aveți nevoie pentru a vă lăsa atrași spre această provocare.