Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2019-12-6

Natura în elemente LEGO(R) la Expoziția de iarnă Brickenburg de la Bistrița!

Natura în elemente LEGO(R) la Expoziția de iarnă Brickenburg de la Bistrița!


Tradiționala expoziție de iarnă a Asociației Brickenburg de la Bistrița, organizată în colaborare cu Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, își așteaptă vizitatorii începând de miercuri, 04 decembrie până duminica 08 decembrie, la Casa Argintarului din strada Dornei nr. 5.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg. La această ediție, constructorii Brickenburg de toate vârstele au pus accentul pe ideea respectării naturii, majoritatea lucrărilor expuse abordând această temă în diverse stiluri de construcție și sub diverse aspecte ale vieții reale.

La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilităţile de combinare a elementelor LEGO® iar vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la atelierele și concursurile de îndemânare, creativitate şi viteză care se vor desfăşura pe parcursul evenimentului.

Asociatia Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizații de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membrii săi prezentate în țară și în străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.


Vă așteptăm cu drag!


Manager,

Alexandru Gavrilaș