Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-6-26

O nouă întâlnire Tura cu copaci marca Copacul de Cafea

Așa cum ne-au obișnuit, echipa Copacul de Cafea ne răsfață cu cea mai bună cafea, cu sănătate prin mișcare, medii de socializare, prietenie și voie bună. Le suntem recunoscători și îi apreciem pentru toate inițiativele lor de încurajare a comunității să își îndrepte atenția spre activități antrenante, interactive și educative.


Copacul de Cafea și Primăria Municipiului Bistrița vă invită mâine, 27 iunie, la Tura cu copaci 7, o tură amicală de MTB, pe dealurile din împrejurimile orașului Bistrița.

18.00 este ora întâlnirii, la Copacul de Cafea, unde, pe lângă multă voie bună și energie, sunteți așteptați cu o cafea din partea casei.


La ora 18:30 pornim cu entuziasm și plini de energie. Traseul o să fie ghidat de către ambasadorul nostru, Flo Și Ela, proaspăt întors de la un concurs de ciclism montan, ocupând locul 1. Felicitări, Flo, și îți dorim multă putere de muncă în continuare!

Băieții au ales un traseu de aproximativ 20 kilometri, de dificultate medie. Sunt obligatorii bicicleta mountainbike și casca de protecție.