Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-9-28

Planuri pentru final de septembrie

Ne bucurăm de ultimul weekend de septembrie și de evenimentele organizate pentru noi. Soarele încă ne zâmbește și ne dă energie pentru fotbal, cros sau experiențe pe munte, iar serile de vineri și sâmbătă ne delectează cu muzică live sau cu ritmuri de dans.

Concert PunkArta. Special guest MadHouse

Concert Punkarta în 28 sept. 2018, ora 21.00, Pub Corso Cafe, Piata Mica nr. 33, Bistrita.

Invitati speciali: Madhouse

Suport artisti: 20 de lei.

Bucovina Wild Mountain Bike Camp - Pe Tărâmul Cerbilor

MtbBN organizează o nouă tabără în perioada 27-30 septembrie.

La sfârșit de septembrie, la început de toamnă, vom explora tărâmul sălbatic al cerbilor. Bucovina nu are nevoie de nici o prezentare. Timp de 3 zile ne vom delecta ochii și simțurile cutreierând satele pitorești cu arhitectură tradițională din Țara Dornelor, pădurile sălbatice ce freamătă de mugetul cerbilor și culmile semețe ale Călimanilor, Giumalăului și munților Bistriței.

Tabăra de bază va fi situată înt-un sat din Țara Dornelor, una dintre destinațiile de ecoturism din România.

Pentru detalii, vezi siteul mtbBN.ro

Crosul CoșBook 2

Crosul CosBook este organizat de către Biblioteca Județeană și are ca scop promovarea lecturii și atragerea spre bibliotecă a membrilor comunității ținând cont de o activitate pe care majoritatea oamenilor o practică, și anume: alergarea în aer liber.

Crosul se va desfășura în parcul Municipal Bistrița cu punctul de Start/Sosire în fața bibliotecii.

Vor avea loc trei probe:

1. Adulți - 2 ture de parc, aprox. 3.5 km (+16 ani)

2. Copii - - 1 tură de parc, aprox 1.8 km (10-15 ani)

3. Family - copil însoțit de un adult.(<10 ani)

Competiția se adresează amatorilor. Înscrierea este gratuită. Se vor premia categoriile open, premiile vor fi simbolice.

Pentru detalii: 0720890746

Cupa Liceelor BBA la Fotbal

Cel mai tare campionat din Bistrița, cu echipe de liceu, are loc în perioada 29-30 septembrie, la Baza Alex.

La turneu pot participa echipe din licee din Bistrița și din Bistrița-Năsăud. Competiția este dotată cu premii în bani. Astfel, locul 1 primește 600 de lei, locul 2 primește 500 de lei și locul 3 primește 400 de lei. Golgheterul competiției primește un premiu în valoare de 250 de lei. Se vor acorda și vouchere la Casa EMA.

Butterfly SALSA Party by JDS

Ai deja ARIPI, asa ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa ZBORI pe ringul de dans sambata seara incepand cu ora 22:00, la Jazz 4 Friends !

Si ca sa prelungim VARA macar in suflet pentru o seara, FLUTURII sunt accesorii obligatorii ( exclus cei din stomac :P)... Asa ca pune imaginatia la treaba pana sambata pentru ca s-ar putea sa castigi ceva!

PS: intrarea 10 lei

Festivalul ”Toamna Fanfarelor”

Vă așteptăm sâmbătă și duminică, în Complexul Heidenfeld la ”Toamna fanfarelor” 2018.

Via Transilvanica - ultimele pregătiri pentru inaugurarea traseului

Tăşuleasa Social inaugurează sâmbătă, pe data de 29 septembrie 2018, prima porţiune amenajată din traseul Via Transilvanica!

Povestea Via Transilvanica este una cu multe detalii, toate la fel de importante cum e drumul în sine. Echipa Tășuleasa ne transmite că face ultimele pregătiri pentru inaugurarea celor 134 de km din traseul Via Transilvanica!

Avem răbdare până sâmbătă, când vom putea vorbi despre o Via Transilvanica "in the making", dar cu o porţiune cât se poate de oficială, numai bună de parcurs!

Cale bună!