Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-6-22

Propuneri pentru zile memorabile

Timpul zboară mult prea repede, în special la sfârșit de săptămână și cele mai bune modalități de a opri timpul în loc este să profitam de fiecare moment petrecut alături de cei dragi și să găsim cele mai bune variante de a petrece zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Bună ziua Bistrița vă aduce în prim plan câteva propuneri pentru momente memorabile în acest weekend.

Brick Tales - 7th Sphere Project and Esaunue

22 iunie

Echipa Brikada e super incantată să vă aducă noi invitați din lumea muzicii. 7th Sphere Project și  Esaunue vor avea grija să aducă cea mai buna muzica live din oraș iar staff-ul Brikada vor completa seara cu cele mai gustoase cocktailuri și cele mai delicioase preparate culinare.

Echipa Brikada vă a;teaptă pentru o seară memorabilă!


Premieră "Ocean's 8: Jaf cu Clasă"

Începand de vineri, 22 iunie, la Centrul Cultural Dacia.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă din 22 iunie pe marile ecrane, în mult așteptata producție a verii de la Warner Bros. Pictures - "Ocean's 8: Jaf cu Clasă".

SALSA at the parc by JDS

23 iunie

Pentru ca iubim dansul si vrem sa impartasim bucuria noastra cu toata lumea, dar mai ales pentru ca ne dorim sa profitam de zilele insorite de vara, va invitam la dans sambata 23 iunie, incepand cu ora 16, in foisorul amplasat in Parcul Municipal Bistrita.

Intr-o atmosfera destinsa, antrenanta, va asteptam cu mic, cu mare, sa va alaturati instructorilor JOY DANCE STUDIO si sa dansati alaturi de taxi dancers si cursantii nostri pe ritmuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.

Nu stiti sa dansati? Nici o problema!

Pe parcursul celor 2 ore, instructorii JDS va vor invata in cadrul a 2 sesiuni de cate 10 minute, cateva elemente de baza pe care oricine le poate dansa.

1,2,3...cu JOY dansezi cat vrei

5,6,7...nu-i zvon, sunt fapte!

Și pentru ca weekendul să fie perfect, îți amintim câteva lucruri esențiale care merită luate în considerare.

1. Acordă timp hobby-urilor sau pasiunilor tale.

2. Alege-ți desertul preferat și nu mai sta pe gânduri :) Degustă!

3. Sună-ți cel mai bun prieten și stabiliți o întâlnire!

4. Ia-ți părinții și pe cei mici și ieșiți impreună în natură!