Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-8-3

Timp pentru noi...liber la weekeeend!

Primul weekend al lunii august ne surprinde cu vreme de vară veritabilă și nouă nu ne rămâne decât să ne bucurăm de el. Ne plimbăm, dansăm, cântăm, petrecem împreună cu prietenii și profităm de fiecare eveniment care se desfășoară în Bistrița în acest weekend.

Te conectăm la evenimentele de weekend din județul nostru!


Green SALSA Party by JDS

Culorile fac parte din viața noastră și ne pot influența pozitiv sau negativ! Și pentru că #VERDE este un simbol al determinării și îi reprezintă pe cei care nu se tem să se exprime liber indiferent de situație, mai ales în pași de dans, vineri începând cu ora 20:30 ne vedem pe terasa de la Hotel Metropolis la GREEN Salsa Party!

Pune ceva VERDE pe tine și zâmbetul de 100 de wati și vino să dansezi alături de gașca JOY pe ritmuri de salsa, bachata, kizomba și cha-cha!


SKODA FEST- 50 ani in Cetatea Medievală Bistrița

- prima întâlnire Skoda la Bistrița

- 50 ani Skoda în Cetatea medievală Bistrița

- Skoda -Compexit Grup

- Skoda Transylvania

- International Rally Classic

Umbra, expoziție de pictură

Expoziție de pictură Ofelia Hutul. D-na Ofelia este membra U A P Iași. Câteva din lucrările domniei sale vor fi expuse pe simezele Galeriei C14 Bistrița, expoziție pe care puteți s-o vizionați între orele 17 -19 de luni pana vineri în intervalul 3-22 august.


Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.

Dialoguri culturale în Voivodina / Serbia


Duminică activă Fit Impact

Mersul pe bicicletă este o activitate sportivă foarte sănătoasă și, totodată, o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber. 

Dacă ești iubitor de mișcare, natură și aer curat, te invităm duminică, 05.08.2018, la o nouă tură de bicicletă alături de Fit Impact! 

Ni s-a facut dor de Valea Carelor.

Traseul va fi: Bistrita-Unirea-Livezile-Dumbrava-Stramba-Ilva Mica-Feldru-Nepos-Slatinita-Unirea-Bistrita. Aproximativ 62 km.

Ora de intalnire: 09:30 

Ora de plecare: 10:00

Loc de intalnire: parcare Lidl (parc)

Rugam participantii sa aiba casca de protectie, camere de bicicleta de schimb, manusi, set pt repararea camerelor, haina de ploaie, mancare si apa.

In timpul turei vom face popasuri de regrupare si de realimentare cu apa si mancare, dupa caz.


Roland JAZZ Festival

Sângeorz-Băi

3 și 5 august, orele 20.00-23.00

„ Ajuns la cea de-a 7-a ediție, este un eveniment în aer liber, cu amestec internațional și românesc de jazz. Trupe de avangardă din Serbia, Anglia, Ungaria și România


Filmele din acest weekend la Cinema Dacia


Incredibilii 2

Familia favorită de supereroi se reîntoarce în "Incredibles 2", dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieții "normale". Este o tranziție dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu știe de superputerile emergente ale copilului Jack-Jack. Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, însă Helen nu reușește să salveze lumea, familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou - ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când sunt toți „incredibili”. Vor reuși aceștia să formeze o echipă și să salveze împreună lumea?


Skyscraper

Infernul din zgârie-nori

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distirbuției noii producții marca Legendary - Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.


Misiune: Imposibilă. Declinul

Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie... Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

Alături de aceștia îi vom mai vedea pe Henry Cavill, Angela Bassett și Vanessa Kirby. Regizorul Christopher McQuarrie se întoarce la cârma acestui nou capitol din franciză.


Adrift: Supraviețuind pe mare

Cu Shailene Woodley și Sam Claflin în rolurile principale, drama romantică „Supraviețuind pe mare” este inspirată din experiența adevărată trăită de un cuplu aventurier ale cărui întâlniri întâmplătoare îl conduce mai întâi către dragoste, apoi către adentura vieții.

Navigatori împătimiți, cei doi îndrăgostiți, Tami Oldham și Richard Sharp, nu și-au imaginat nicio secundă că vor ajunge direct în mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. După trecerea furtunei, Tami se trezește într-o barcă serios avariată, lângă partenerul ei grav rănit. Fără nicio cale de ajutor, tânăra trebuie să găsească puterea și hotărârea de a căuta soluții de salvare pentru ea și iubit.

„Supraviețuind pe mare” este o emoționantă poveste despre determinare și puterea iubirii.