Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-10-26

Trecem la ora de weekend

Un weekend în care schimbăm ora și schimbăm starea. Trecem la ora de weekend, cu energie și dorinta de a petrece seri frumoase alături de prieteni. Localurile din Bistrita ți-au pregătit cadrul perfect pentru acest ultim weekend de octombrie. Karaoke,progressive music, seară cu tematică rock, concert folk sau dans pe ritmuri latino. Alege stilul care ți se potrivește și bucură-te de fiecare moment din aceste zile. Pentru un plus de energie și adrenalină, duminică poți participa la mtb ride.


Ep Launch party

27 octombrie!!! BRIKADA is proud to announce The Real Xperience’s EP launch at Balkan Connection Records: “Sensual Topic”

Echipa vă așteaptă într-o atmosferă Brikada Style.

Karaoke cu trupa The Boulevard

Vineri, 26 octombrie, incepand cu orele 21, cei de la The Boulevard sunt pregătiți să cânte din nou alături de tine. E rândul tău să urci pe scena noastră și să demonstrezi ce poți! 

Pub Corso Cafe este locul în care te faci auzit! Trupa The Boulevard te invita sa iti demonstrezi talentul in materie de muzica! Scena noastra este locul in care poti demonstra că poți să cânți alături de o trupă! Info & Rezervări:  0753 074 959

Halloween SALSA Party by JDS

De HALLOWEEN ne trec fiori cand simțim în preajmă vrăjitori, stafii, vampiri și monstri! Inchideți ochii, dormiți usor, sa nu vă prindă în vraja lor...sau mai bine "bântuiți" alături de noi pe ritmuri de salsa, bachata, kizomba, merengue și cha-cha, duminică 28 octombrie, începând cu ora 19:00 în Jazz4friends!

Dress code - scary Halloween creatures. Intrare : 10 lei ( 1 shot din partea casei).

Seară live cu tematică ROCK

Acces numai pe baza de rezervare la numarul de telefon 0363401273. Suport artist: 15 lei/pers.

Seară Folk la EightPub

Ne mai vedem, un concert de Folk prezentat de Nicu Zotta și Liviu Ciulei, sambata, ora 18.00, in EightPub.

Rezervări la numărul de telefon 0766646581.

MTB October Ride - Plaiurile Bârgăului

MtbBn vă invită la o tură amicală pe dealurile din jurul văii Bârgăului în decorul specific al culorilor de toamnă.

Locaţia: Prundu Bârgăului

Traseu: 30 km si 750 m dif nivel

Data: 28 Octombrie 2018 Durata: 09.30-15.00

Participare gratuită

FORMULAR DE ÎNSCRIERE: https://goo.gl/jdBB3R

Din motive ce țin de siguranță și pentru a rămâne la curent cu noutățile vă recomandăm completarea formularului de înscriere.

UPDATE! La terminarea turei, cu cei care vor dori să își refacă forțele, vom opri la Atelier de paine traditionala de pe Valea Bargaului, unde gazdele ne vor aștepta cu bucate locale și tradiționale - pâine de casă, plăcinte, cozonac, slănină, brânză de capră și de oaie, sarmale, țuică, vișinată...Suport : 20 lei/persoană.

CUI SE ADRESEAZĂ TURA?!

Celor care au parcurs pe bicicletă, drumuri forestiere și poteci de piatră şi pământ, și practică ciclismul montan relativ constant.

ATENȚIE: Nu este un traseu recomandat începătorilor!!!

Mai multe detalii pe www.mtbbn.ro.