Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-7-30

Trei zile de concerte rock la Bistrița - Way Too Far Rock Festival

A doua ediție a festivalului WTF – Way Too Far Rock Festival va avea loc la Bistrița, în parcarea complexului Wonderland, în perioada 10-12 august 2018. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru de la Rock FM și va aduce în fața publicului cele mai importante trupe de rock alternativ din România.

Vor urca pe scenă anul acesta Celelalte Cuvinte, Taxi, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Coma, The Mono Jacks, Days of Confusion, Omul cu Șobolani, Grimus, Altar, Byron, Ethernus, Riot Monk, TREES Orchestra, 7 Pași, Punkarta, Iarba Fiarelor, The EMP.

Way Too Far Rock Festival, prescurtat, WTF, este un eveniment care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului. Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock. Chiar dacă are și o latură de entertainment, festivalul pune mai mult accent pe calitatea producțiilor muzicale, astfel încât publicul să fie conștient de faptul că asistă, în primul rând, la un concert unde primează mesajul artistic.

Way Too Far Rock Festival este un maraton muzical care a plasat deja Bistrița pe harta evenimentelor de profil din România: Way Too Far se află pe listă alături de cele mai importante festivaluri din țară, conform festivalier.ro, este un eveniment mediatizat și recomandat de mai multe site-uri de timp liber din România, cum sunt Zile și Nopți, Cluj Life, Șapte Seri, Showpass, Cinemagia, Metalhead, Maximum Rock, Dark Side etc.

Anul acesta, organizatorii Way Too Far Rock Festival vor anunța și câteva nume importante de nivel internațional pentru cea de-a treia ediție a evenimentului.

Evenimentul dispune de un spațiu vast de desfășurare, în apropierea aerodromului, cu zonă de camping temporară, dotată cu utilități pe perioada festivalului.

La această ediție, pe perioada evenimentului, spectatorii vor putea fi admira zona de la înălțime, cu ajutorul unui balon cu aer cald, ancorat în perimetrul de defășurare.

De asemenea, va exista o zonă comercială care va deservi publicul prezent la festival.

Accesul se face pe bază de bilet: abonament pe trei zile la prețul de 90 de lei sau bilet pentru o zi, la prețul de 50 de lei. Prețul abonamentelor include acces general pe tot parcursul festivalului și camping. Copiii cu vârste de până la 10 ani au acces gratuit.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro, ambilet.ro și în Bistrița la Pub Corso Cafe, Copacul de Cafea, Brikada, Plan B și Casa Ema.


Programul concertelor și accesul

Casele de bilete de la locul evenimentului se vor deschide în fiecare zi la ora 16.00, iar concertele vor începe de la ora 19.00. Trupele vor cânta după următorul program:


vineri 10 august

Iarba Fiarelor

TREES Orchestra

7 Pași

Grimus

Altar

Celelalte Cuvinte


sâmbătă 11 august

The EMP

The Mono Jacks

Punkarta

Coma

Robin and the Backstabbers

Taxi


duminică 12 august

Ethernus

Riot Monk

Days of Confusion

Byron

Omul cu Șobolani

Vița de Vie


Sponsor principal: Bergenbier

Parteneri: Consiliul Județean, Centrul Județean pentru Cultura

Colaboratori: Soundtechnik, Sinton Expert, Plan B, Pub Corso Cafe, Copacul de Cafea, Brikada, Casa EMA, Prompt Communication

Parteneri Media: Zile și Nopți

Sponsori: Tatratea, Coca-Cola, Crama Harșian, Zimmo, Hotel Metropolis, Hotel Codrișor, Cocktails & Dreams, Amicii Building, EMA Grafix.

Eveniment recomandat de Rock FM.