Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-6-1

Twenty shades of music

Flaut și chitară într-un mix perfect, în cadrul turneului național extraordinar Flautul Fermecat, care debutează la Bistrița, duminică 3 iunie.

Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu pornește din nou la drum într-un turneu extraordinar. În perioada 3 – 10 iunie va susține șase recitaluri în șase orașe din cele trei provincii istorice ale României. Flautul Fermecat 2018 marchează 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, prilej cu care Ion Bogdan Ștefănescu împreună cu chitaristul Costin Soare a pregătit un repertoriu special, sub tema „Twenty Shades of Music”.

Programul de anul acesta aduce în atenția publicului o muzică ce aparține țărilor sudice, o muzică cu anumite caracteristici întâlnite doar în Balcani și America de Sud. Zone îndepărtate geografic, dar foarte apropiate din punct de vedere semantic și ca structură artistică. Sunt douăzeci de fațete, de stări ale muzicii cu care vor lua contact cei prezenți la recitalurile Flautului Fermecat. Vor asculta o muzică plină de lascivitate, tristețe, resemnare, dor, dar și exuberanță, joc, umor și chiar inocență, sentimente proprii folclorului românesc sau celui sud-american.

Duminică, 3 iunie, ora 19 – Bistriţa, Sinagoga

Twenty Shades of Music

cu

Ion Bogdan Ștefănescu – flaut

Costin Soare – chitară