Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-9-14

Vibrăm în ritm de weekend

Vibrații de sunete, acorduri de vioară, mișcări de dans, încântări de culoare și imagini animate.

Bucură-ți simțurile și petrece momente frumoase în acest weekend! Noi venim cu câteva sugestii pentru ca weekend-ul să iasă din tiparul săptămânii și al cotidianului.

Brick Tales with Men-D & The Real Xperience

Vineri, îi urăm bun venit pentru prima dată la Brikada lui Men-D, cunoscut și ca Micha Mendel, care alături de Real Xperience, va crea o atmosferă excelentă pentru o seară de vineri.

Fragmente - Forest Calling

14 Sept la 18:00 - 15 Sept la 06:00, în Rezervația Naturala Laleaua Pestriță.

Viena Social Events închide sezonul de petreceri în aer liber cu un hang out la un pahar de vin, un cocktail și-o bere în pădure, urmat de after party alături de ai noștri Dj: Cosmin Horațiu, Taka Tomo și Can Uric!

Intrare: 15 Lei

EYEDROPS - Live and Loud @Brikada

BRIKADA aduce la Bistrita trupa EYEDROPS intr-un concert special, la apus de soare, pe terasa barului! ! In deschidere vor canta prietenii nostri de la iARBA FiARELOR!

Pretul unui bilet este de 25 RON. Cei care achizitioneaza bilet vor beneficia de loc pe terasa si de o reducere de 15% la nota de plata.

Evenimentul va avea loc pe data de 16 septembrie, ora 18:00, pe terasa BRIKADA, Pietonalul Liviu Rebreanu nr.24. Biletele se pot achizitiona exclusiv de la bar. Locurile sunt extrem de limitate! Don’t snooze or you’ll lose!

Ploey - You Never Fly Alone 

Creatorii animației "Legends of Valhalla - THOR" ne invită într-o aventură animată perfectă pentru întreaga familie!

„Ploey - inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.

Sâmbătă, de la ora 13.15 și duminică de la ora 15.20, puteți urmări avanpremiera animației, la Centrul Cultural Dacia.

Expoziția de pictură ”Statice”

În perioada 13 – 25 septembrie, la galeria din str Cerbului nr. 14 are loc expoziția de pictură “Statice”. Expun pe simeze pictorii Ioana Raica și Mircea Nastase.

Vioara lui George Enescu, la Bistrița!

Vioara lui Enescu îsi continuă călătoriile din fiecare toamnă.

Din anul 2012, același instrument, grație altruismului lui Gabriel Croitoru – violonistul care a câștigat prin concurs dreptul de a cânta la „Catedrala”, cum este denumită celebra vioară construită de marele Guarneri del Gesu – continuă nobila misiune de a duce muzica, prin sunetul clocotitor al acestui instrument unic, acolo unde este mai mare nevoie de ea.

Inclusiv la Bistrița...!  Turneul extraordinar „Vioara lui George Enescu” trece, în această toamnă și pe la Bistrița. Un concert cu totul extraordinar va avea loc în 16 septembrie, de la ora 19.00, la Sinagoga din Bistrița

Alături de violonistul Gabriel Croitoru, avem onoarea să-l ascultăm și pe pianistul Horia Mihail. Programul recitalurilor este, și de această dată, unul plin de plăcute surprize, din care nu lipsesc și piese de mare popularitate pe care cu toții le-am auzit cel puțin o dată.