Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2019-9-17

Andrada și Horațiu Horoba Antreprenori în Bistrița-Năsăud

În 2016, o mamă a înființat o companie de produse cosmetice care avea să devină foarte apreciată și să revoluționeze modul în care oamenii cumpără online produse de îngrijire!

Scopul Andradei Horoba a fost foarte clar de la început: să trateze problemele de piele într-un mod natural.

Pentru că fiul și soțul ei sufereau de dermatită atopică și, respectiv, dermatită seboreică, Andrada, împreună cu chimista ei (cu o experiență de 30 de ani în domeniul cosmetic), au dezvoltat o linie de produse naturale care au efecte imediate.

Astăzi, compania Wawa Fresh Cosmetics, tratează cu succes problemele de piele ale românilor, dar și ale altor nații. Produsele de îngrijire fabricate la Bistrița sunt notificate EU și sunt exportate în Australia, Spania și Malta.

Multă lume întreabă de ce nu se găsesc aceste produse în farmacii.

Răspunsul este simplu: Wawa Fresh Cosmetics a fost în discuții cu mai multe lanțuri de farmacii renumite, dar una dintre cerințe a fost mărirea termenului de valabilitate.

În acest moment, produsele Wawa sunt valabile timp de 6 luni de la data fabricației, iar acest lucru le face extrem de eficiente.

Faptul că nu stau ani de zile pe rafturi și pentru că sunt dozate inteligent, produsele pot fi folosite aproximativ 30 de zile (dacă sunt aplicate zilnic) cu eficiență maximă.