Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2019-9-18

Rodica Dobraniș Antreprenor în Bistrița-Năsăud

Rodica Dobraniș este în prezent administrator la Varodimex, Trans Quatro, Casa cu pâine și fondator al magazinelor Atlantis din Bistrița.

Absoventă a Facultății de Fizică-Chimie, din cadrul Universității Ioan Cuza din Iași, în urmă cu 25 de ani a renunțat la catedra de profesor de fizică și, alături de soțul său, a intrat în universal vieții de antreprenor.

Au început aproape de la zero din toate punctele de vedere: bani, experiență, ajutor. Erau doar doi tineri temerari, care știau că singurele lor zile libere se numeau Paște și Crăciun. Erau entuziaști și credeau în visul lor.

Au început din nou să învețe, să construiască, să inoveze, să pregătească un proces tehnologic, să găsească clienți, să administreze depozite de logistică, să găsească soluții în gestionarea crizei de personal.

Soții Dobraniș au pus astfel pe picioare 3 firme, toate premiante, prin care dezvoltă acum cifre de afaceri foarte bune cu suportul a peste 110 angajați. Și toate acestea într-o economie de piață extrem de imprevizibilă, dificilă și plină de capcane.

Consideră că succesul lor are mai multe ingrediente: seriozitatea, corectitudinea, încrederea în partenerii și clienții noștri și cel mai important – enorm de multă muncă!

Pe lângă acestea, a avut succes și în meseria de mamă. Rodica are doi băieți, amândoi campioni europeni și naționali la două sporturi impresionante – GO și Dans Sportiv.