Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2019-3-7

CONAF - Femei antreprenor din România

Consider că antreprenoriatul nu este neapărat o lecție pe care trebuie să o înveți, deși trebuie să recunosc că am încercat să mă perfecționez direct proporțional cu provocările impuse de evoluția acestui domeniu.

Cred, mai degrabă, că este pur și simplu o cale pe care o intuiești și te poziționezi acolo unde simți că îți este locul.

În ceea ce mă privește, am pășit pe acest drum cu încredere în propriile mele forțe și nu a fost deloc o mirare să îi descopăr noi valențe la fiecare cotitură.

Sunt convinsă că fac ceea ce trebuie, aici mă regăsesc și mă reinventez în fiecare clipă, cunoscând oameni asemeni mie și descoperind oportunități pe măsura așteptărilor.


Cred, la modul absolut, că rolul femeii în societate a fost întotdeauna foarte important, chiar dacă, secole de-a rândul, ne-am ascuns sub sintagma care spune că ”în spatele unui bărbat de succes se află o femeie”.

Astăzi ne putem asuma, integral, rolul de femeie puternică, capabilă de a lua decizii care să ducă la dezvoltarea lumii în care trăim.

Cred că antreprenoriatul feminin este calea potrivită, pe care putem merge împreună și care ne permite să ne unim forțele și vocile pentru o cauză comună.

De fapt, eu am încredere în semenele mele și știu că ne vom implica în continuare, așa cum am făcut-o si până acum, chiar dacă, în drumul nostru vom mai dărâma bariere și vom mai depăși prejudecăți.


Liliana Aghiorghicesei, Vice Președinte la Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Președinte la Federația Patronală IMM Suceava şi Președinte la Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava