Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2019-3-6

CONAF - Femei antreprenor din România

Economia românească este un mecanism complex și, ca orice mecanism, este un sistem tehnic și economic alcătuit din mai multe piese. O parte dintre aceste piese sunt mobile, o parte fixe. Dar toate sunt angrenate între ele, astfel încît unele elemente mobile să transmită forțe, miscări, altor elemente mobile din angrenaj.

Femeia antreprenor este acea piesă mobilă, firavă, dar esențială, capabilă să pună în mișcare întregul mecanism economic, influențând totodată și sfera socială și politică internă și internațională. Carmen Burtea


Carmen Burtea deține funcția de vicepreședinte al Confederației Natională Pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Sucursala București-Ilfov. Secretar general al Asociației Nationale A Antreprenorilor (ANAA) și membru al Federatiei Patronatelor Femeilor Antreprenorilor (FPFA) este, totodată, membru fondator al Asociației Părinților Colegiului Național Ion Luca Caragiale din București. Prezența ei în mediul de afaceri antreprenorial încă din anul 1992 s-a dovedit a fi eficient din toate punctele de vedere.

Pe parcurul activității sale profesionale a contribuit la diverse proiecte colective, proiecte publicate și promovate de instituții de profil.

Licențiată în economie și comerț la nivel internațional, drept internațional și master în Resurse Umane (Academia De Studii Economice), este trainer licențiat și speaker cunoscut în domeniul afacerilor și al antreprenoriatului, alături de o echipă de profesioniști care promovează drepturile și egalitatea femeilor în mediul de afaceri.