Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2019-3-5

CONAF - Femei antreprenor din România

Antreprenoriatul este, pe lângă un mod de viață și multe alte activități, o luptă continuă a celor ce au curaj și viziune de a duce propria persoană sau o echipă spre succes. Antreprenoriatul include responsabilitate, eficiență, eficacitate, organizare. În contextul internațional și, cu atât mai mult național, anteprenoriatul feminin are nevoie de sprijinul celor cu experiență în domeniu. Pentru ceea ce și-a propus, drumul CONAF nu este ușor, dar pasiunea unor femei care înțeleg importanța unei Confederații este mobilizatoare și va duce spre succes.

Mihaela Proicea, manager și singur acționar Bio Ortoclinic


Bio Ortoclinic este clinica de ortopedie și vertebrologie axată pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce înseamnă aparat locomotor – membre superioare, inferioare și bazin, în special durerile de spate, hernia de disc și recuperări post-operatorii.

De zece ani pe piața românească de specialitate, Bio Ortoclinic tratează afecțiunile a peste 10.000 de pacienți, începând de la dureri de spate până la hernia de disc, discopatie, scolioză, spondiloză, lombosciatică, lumbago, cifoză, maladia Scheuermann, spondilolistezis și nu numai.


Mă ocup de un domeniu care vizează o mare parte din toată populația României - recuperarea coloanei vertebrale fără operație.

Suntem cea mai mare clinică de acest tip din România și una dintre puținele din Europa. Această clinică are tehnologie de ultima generație , adusă din Japonia, Germania și America. Sunt unele aparate pe care numai noi le avem în România. Mi s-a părut foarte interesant acest domeniu, de recuperare medicală. Îmi place să fac altceva decât fac alții, iar acum sunt lider de piață și mă adresez cu mare încredere pacienților. Pentru hernia de disc, tratamentul nechirurgical devine din ce în ce mai cunoscut și în țara noastră, în urma rezultatelor obținute prin metode ce țin de expertiza medicilor specializați. Mihaela Proicea