Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-7-27

O nebunie de weekend!!!

Bistrița reușește să ne surprindă la fiecare final de săptămână cu evenimente și experiențe inedite. Petreceri, concerte, competiții, mountainbike, te așteaptă să fii parte și să te bucuri de surprizele pregătite. Bună ziua, Bistrița te conectează la tot ce se întâmplă în județul nostru.


Salsa WHITE Party by JDS

Imbraca-te in ALB si pune-ti bronzul in valoare vineri seara, 27.08.2018, incepand cu ora 20:30, la o noua petrecere marca JDS - SALSA WHITE PARTY pe terasa de la Hotel Metropolis!

Vino sa dansezi alaturi de gasca JOY pe ritmuri de salsa, bachata, kizomba, merengue si cha-cha!


Concert 7 pași la Casa EMA

Vineri, 27 iulie 2018,Trupa 7 pasi vine cu piese noi pe Terasa de Vară de la Casa EMA!

Stand-up comedy

Radu Bucălae, Ionuț Rusu și Claudiu Popa vin la Terasa La Borșanu din Năsăud.

Ne vedem cu ei vineri, 27 iulie, începând cu orele 22:00.

Bilete disponibile la Terasa La Borșanu, Strada Vasile Nașcu, Nr. 18, Năsăud.

Informații: 0762 631 166

Eclipsa Totala de Luna 27 iulie 2018

Membrii Asociatiei Astroclubul Quasar va invita vineri 27 iulie 2018 incepand cu ora 20.30 in orasul Nasaud (curtea Colegiului George Cosbuc) la o seara de observatii astronomice prilejuite de Eclipsa totala de Luna , fenomen vizibil in totalitate de pe teritoriul Romaniei. Pe langa Eclipsa se vor putea observa prin telescoapele puse la dispozitie de membrii astroclubului si planetele : Venus, Marte ,Jupiter si Saturn.

Festivalul Internațional de Folclor ”Nunta Zamfirei” 2018

An de an Festivalul Internațional de Folclor ”Nunta Zamfirei” aduce în fața dumneavoastră diversitatea tradițiilor folclorice din culturi diverse. Alături de ansambluri din România, alte 14 țări vor performa în fața dumneavoastră. Mexic, Belarus, Israel, Polonia, Slovacia, Coreea de Sud, Franța, Italia, Bulgaria, Filipine, Lituania, Costa Rica, Republica Moldova, Gran Canare - Spania - sunt țările participante al căror folclor încântă și animă spiritele!

Ne întâlnim în perioada 25-31 iulie 2018 în Bistrița, la scena amenajată special în fața Palatul Culturii Bistrita !

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula a ajuns la a șasea ediție. Povestea merge mai departe... În 28-29 Iulie 2018 scriem continuarea...

Dacă nu ți-e frică de vampiri și vrăjitoare împielițate vino în Pasul Tihuța la cel mai mare eveniment din Ținutul Contelui Dracula! Consumăm multă energie și usturoi și îndepărtăm spiritele rele...O magie care va ține fix un an...Până la petrecerea din 2019 ;)

Tura cu copaci 8.0 de MTB(Mountainbike)

Copacul de Cafea și Primăria Municipiului Bistrița, te invită la o tură amicală de MTB, în jurul lacului Colibița, jud. B-N. La ora 07:30 se pleacă din gara Bistrița(sau cu mașina proprie) apoi la ora 08:45 pornim cu entuziasm și plini de energie din gara Bistrița-Bârgăului pe traseu. Traseul din 29 IULIE are aproximativ 40 de km cu 1100 m diferență de nivel pozitivă. Vom avea câteva zone de ”cărat” bicicleta la deal sau la vale. Timpul estimat pentru tura: 6-7 ore, recomandam să aveți la voi apă sau vă alimentați de la izvoare(3 izvoare pe traseu) și două-trei batoane de cereale / bani, la final din partea noastră o să fie pregatit un CEAUN, la CASA 748 (Bistrița Bâgăului) gazduit de Ianosi Levente și Puscas Olimpia. La ora 17:14 trenul pleacă înapoi spre Bistrița din gara BISTRIȚA BÂRGĂULUI

IMPORTANT:

1. CONFIRMAȚI PREZENȚA cu nume și prenume, varianta de transport (tren sau mașina proprie) la numarul de telefon prin SMS

a. Gabriel Andrei Vidican : 0745932166 b. Vidican Claudiu : 0752229184

2. Traseu cu dificultate : RIDICATĂ, aproximativ 40km

3. Tură de MOUNTAINBIKE !

4. CASCĂ de PROTECTIE OBLIGATORIE!

5. BICICLETA MTB OBLIGATORIE!

6. VEZI traseul pentru TURA CU COPACI 8.0

Loc de întâlnire: Gara Bistrita

Data: 29.07.2018

Ora: 07:30

Summer Vibe@UnKnown Crew

UnKnown Crew deschid oficial Terasa Vama Veche cu primul party de anul acesta ---Summer Vibe Bistrita---

UnKnown Crew este un concept bistritean bazat pe muzica electronica cu ritmuri techno/house/deep house/dance format cu scopul de a organiza cat mai multe petreceri in locatii diferite si pentru a aduna cat mai multi oameni pe ringul de dans.Crestem impreuna cu voi si va asteptam in numar cat mai mare pe 28 iulie 2018 la Terasa Vama Veche incepand cu orele 20:00.


Atmosphere The Club te invita la concert !

Sambata 28 Iulie

DJ PROJECT feat MIRA

Pret intrare 30 lei

RSVP 0749 321 324