Buna ziua, BistrițaTu cu orașulCampania taTotul personalDe cadou
2018-6-15

Pentru zile de weekend reușite

Trăiește vibe-ul de vineri, sâmbătă și duminică! Simte vibe-ul de vară!

Zile de weekend cu experiențe și evenimente din sfere diverse, pentru tineri, părinți, copii, cinefili, pasionați de lectură sau artă, iubitori de muzică, umor, dans sau sport.

Bistrița, Năsăud și Sîngeorz-Băi ne oferă și în aceste zile prilejul de a petrece momente minunate, de a simți energia de weekend și de a ne bucura de tot ceea ce ne inconjoară.

Pentru un sfârșit de săptămana reușit, conectează-te la tot ce se întamplă în orașele din județ și participă și tu, alături de cei dragi!


Premieră Loving Pablo

Premiera filmului Loving Pablo / Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar, la Centrul Cultural Dacia.

În rolurile principale Javier Bardem și Penelope Cruz, care-i interpretează pe Pablo Escobar și Virginia Vallejo.

Filmul va rula vineri începând cu ora 18.30. Programul detaliat al cinematografului il gasiti pe pagina de facebook – Centrul Cultural Dacia Bistrița.

Bistrița Armonia Jazz 4.0

15-17 iunie 2018

Un eveniment cu tradiție, Bistrița Armonia Jazz a ajuns la a patra ediție.

Activităţi de relaxare și bucurie într-un mod atractiv, interesant şi plăcut, pe ritmuri de jazz, în zona foişorului din Parcul municipal al Bistriței.

Un prilej de exprimare a unor artiști ambulanți, activităţi expoziţionale, ateliere în aer liber, workshopuri de creaţie şi ştiinţe, activități sportive, organizarea unei zone pentru hamace, “biblioteca din parc” și multe alte activități care au putut și pot fi propuse, susținute și realizate de fiecare participant.

Apelul “Organizăm Bistrița Armonia Jazz 4.0 împreună cu tine. Implică-te, susține, fii voluntar!” rămâne deschis pe toată durata desfășurării evenimentului, cei interesați putându-se înscrie în continuarehttps://goo.gl/forms/CvlHfINglNlUTCK43 sau discutând direct cu organizatorii.

Vino să te întâlneşti cu prietenii sau să îţi faci prieteni noi!

Programul detaliat al evenimentului: https://bunaziuabistrita.ro/bistrita-armonia-jazz-in-acest-weekend

Facebook Bistrita Armonia Jazz


Raze de soare

Școala de dans BENERITM are plăcerea de a vă invita la un spectacol plin de culoare, în care veți viziona coregrafii de excepție. Cursanții noștri vă vor încânta cu ritmuri latino, orientale, hip-hop, dar și contemporane și balet.

Vă așteptăm cu mic cu mare la Sala Polivalentă, vineri 15 IUNIE începând cu orele 18.

Întâlnire cu scriitorul Igor Bergler

Alexandria Librării Bistrița vă așteaptă VINERI, 15 iunie 2018, ora 17.00, la unul dintre cele mai importante evenimente din Bistrița: întâlnire cu Bergler Igor, autorul cărților-fenomen Biblia Pierdută și Testamentul lui Abraham!

Prezintă scriitorul Alexandru Uiuiu!

Formă și Dialog: Tomagraph – eveniment de deschidere

expoziție personală | Ana Toma 

Vernisaj: vineri, 15 iunie 2018 | ora 18:00 | Muzeul de Artă Comparată Sângeorz-Băi (str. Republicii nr. 68)

Curatorul expoziției: Maxim Dumitraș Prezintă: Ion Barbu

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea volumelor de poezie „e timpul să visăm un măcel” de Ionel Ciupureanu (Casa de Editură Max Blecher, 2018) și „cuticular” de Mihók Tamás (Casa de Editură Max Blecher, 2017).

Moment special in cadrul vernisajului: Concert iarba Fiarelor 

iarba Fiarelor îi aduce laolaltă pe Cristi Chiriac (voce & chitară), Radu Zăgrean (tobe & percuție) și Ion Burcușel (chitară bass). Trio-ul face o simbioză între versuri, ritmuri și elemente de folclor autentic și influențe muzicale recente.

Up Comedy by Darius Cîmpan

În 15 Iunie de la ora 21:30, Darius Cîmpan va face o oprire la Cleo Art Caffe in Năsăud, pentru a-și susține turneul aniversar de stand up comedy, "Din Spatele Clasei".

Show-ul va conține povești și obersvații comice, adunate de-a lungul anilor în acest domeniu. Scopul este de a vă face să râdeți și să vă puneți întrebări existențiale, dar și de a aduna bani pentru a cumpăra un cadou viitoarei fost prietene.

Acest turneu este partea a doua a specialului de anul trecut, "Fără Semnal", așa că sunteți invitați la o seară de râs. Suport artist: 15 Ron / Telefon rezervari: 0753692035

Brick Tales - Oscar - Live set

16 iunie 2018, ora 22.00

Povestile și weekendurile în stil Brikada continuă, sâmbătă, 16 iunie, în locația de pe pietonal Liviu Rebreanu, 24, Bistrița.

Dacă încă nu ești familiarizat cu atmosfera party-urilor Brikada, intră pe pagina lor de facebook și sigur te va convinge să încerci experiența Brikada.

Duminica activă

Duminică, 17 iunie

Energie pozitiva, miscare, oxigenare, socializare. Toate acestea le poti dobandi participand la o tura de bicicleta organizata de Fit Impact in cadrul proiectului “Duminica activa”. 

Traseul va fi: Bistrita-Budacu de Jos-Monariu-Domnesti-Neteni-Albestii Bistritei-Galatii Bistritei-Herina-Saratel-Sarata-Bistrita. Aproximativ 48 de km. Ora de întâlnire: 09:30  Ora de plecare: 10:00 Loc de intalnire: parcare Lidl (parc)

Rugăm participanții să aibă cască de protecție, camere de bicicleta de schimb, manusi, set pt repararea camerelor, haina de ploaie, mancare si apa. În timpul turei vom face popasuri de regrupare si de realimentare cu apa si mancare, dupa caz. Echipa Fit Impact invita iubitorii de miscare, natura si aer curat sa participe!

Tura cu copaci 6.0 de MTB (Mountainbike)

Loc de întâlnire: Copacul de Cafea Data: 17.06.2018

Copacul de Cafea și Primăria Municipiului Bistrița, te invită la o tură amicală de MTB, pe dealurile din împrejurimile orașului Bistrița. Între orele 09:30- 10:00 savurăm o cafea din partea casei, apoi la ora 10:00 pornim cu entuziasm și plini de energie. Traseul propus o sa fie anunțat în zilele ce urmează.

IMPORTANT: 

1. Traseu cu dificultate : MEDIE, aproximativ 30-35km

2. Tură de MOUNTAINBIKE !

3. CASCĂ de PROTECTIE, camere de bicicletă de schimb, set pentru repararea camerelor OBLIGATORIE!

4. BICICLETA MTB OBLIGATORIE!